1. To forum dyskusyjne korzysta z cookies. Korzystanie z forum oznacza zgodę na ich używanie zgodnie z ustawieniami przeglądarki. Więcej.

Darmowe konto dbNET w Deutsche Banku - opinie klientów

Dyskusja w 'Opinie o kontach bankowych' rozpoczęta przez użytkownika Omegras, 17 Marzec 2016.

  1. Omegras

    Omegras New Member

    Dołączył:
    18 Luty 2014
    Wiadomości:
    40
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    0
    Płeć:
    Kobieta
    Zawód:
    Bankowiec
    Miejscowość:
    Kielce
    Czy ktoś korzysta z tego niby darmowego konta dbnet w Deutsche Banku?
    Jakie opinie na jego temat? Czy faktycznie to konto jest w pełni darmowe i nie ma w nim żadnych opłat?
     
  2. Goniec

    Goniec New Member

    Dołączył:
    27 Luty 2014
    Wiadomości:
    34
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    0
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jest wiele darmowych kont osobistych i internetowych w internecie ale dla ludzi, którzy potrzebują czegoś więcej niż konta to właśnie Deutsche Bank ma najlepszą ofertę darmowego konta z dostępem przez internet.
    Tutaj nie poszli na łatwiznę i nie zrobili tylko darmowego konta - mając konto bankowe w DB mamy sporo ciekawych zniżek w różnych sklepach, tańsze pakiety ubezpieczeń i wiele innych. Warto o tym pamiętać bo to naprawie się przydaje.

    Ja mam konto w Deutsche Banku już 2 lata i jestem bardzo zadowolony. Mam:
    - darmo otwarcie i prowadzenie konta
    - darmowe wydanie karty płatniczej
    - 0 złotych za przelewy krajowe i za wypłaty ze wszystkich bankomatów
    - zniżki w Empiku przy płatności tą kartą aż 20%
    - 3% na koncie oszczędnościowym,
    - w każdej chwili bez dokumentów kredytowych mogę wziąć kredyt na 3700 złotych
    - zniżki na pakiety ubezpieczeń i wiele innych

    O wszystkim przekonacie się jak wyślecie sobie wniosek o założenie konta w DB - to tylko chwila a oddzwonią do was i powiedzą co tak naprawdę otrzymacie otwierając osobiete konto u nich w Banku.

    Ja polecam :)
     
Podobne tematy: Darmowe konto
Forum Tytuł Data
Rachunki osobiste Darmowe konto w ING w 2014? 25 Marzec 2014
Rachunki osobiste Czy konto Nest Bank jest darmowe? Całkowicie w 100%, bez haczyków? 8 Październik 2016
Rachunki firmowe Czy są darmowe rachunki firmowe? 28 Maj 2014
Przelewy Darmowe przelewy zagraniczne. 28 Maj 2014
Przelewy Darmowe przelewy 24 Marzec 2014
Rachunki osobiste Który bank oferuje dla klientów darmowe konta? 8 Marzec 2014
Rachunki osobiste Który bank oferuje darmowe wyplaty ze wszystkich bankomatów? 8 Marzec 2014

: db

Poleć tę stronę