1. To forum dyskusyjne korzysta z cookies. Korzystanie z forum oznacza zgodę na ich używanie zgodnie z ustawieniami przeglądarki. Więcej.

Konto osobiste w Alior Banku - warunki i opinie klientów

Dyskusja w 'Opinie o kontach bankowych' rozpoczęta przez użytkownika Justynka, 14 Marzec 2014.

  1. Justynka

    Justynka New Member

    Dołączył:
    13 Marzec 2014
    Wiadomości:
    21
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    1
    Chciałabym zapytać o konto osobiste w Alior Banku - czy ktoś je i mógłby wyrazić swoją opinię na temat używania tego konta i ogólnych warunków?
    Czy warto mieć konto w Aliorze?
     
  2. Omegras

    Omegras New Member

    Dołączył:
    18 Luty 2014
    Wiadomości:
    40
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    0
    Płeć:
    Kobieta
    Zawód:
    Bankowiec
    Miejscowość:
    Kielce
    Ja mam konto osobiste w Alior Banku i już na wstępie mogę powiedzieć, że jestem z niego zadowolony :) Warto jednak zwrócić uwagę na to zakładając konto w Alior Banku - żeby to konto było naszym głównym kontem bankowym - czyli tym na które przelewane jest wynagrodzenie itd - wtedy dostajemy jeszcze więcej od Aliora, między innymi:
    • 0 zł za wypłaty ze wszystkich bankomatów w Polsce i na świecie
    • 0 zł za prowadzenie konta i 6 zł miesięcznie za kartę płatniczą
    • 0 zł za przelewy internetowe (krajowe, w złotych)
    • 0 zł za pakiety "Pomocni Fachowcy" i "Osobisty Asystent"
    Na takie warunki możemy liczyć mając konto w Alior Banku.

    jeśli Alior nie jest Twoim głównym bankiem to pojawia się już kilka opłat związanych na przykład z opłata za kartę, prowadzeniem konta czy wypłatą ze wszystkich bankomatów - dlatego w tym przypadku warto się nad tym zastanowić - ale w innych bankach będziecie mieli podobne warunki w przypadku konta dodatkowego. Ja oczywiście korzystam z Alior Banku jako z głównego Banku i mam to wszystko co wymienione powyżej za darmo :)

    Jeśli chodzi o opinie na tema konta osobistego w Alior Banku to wystarczy sprawdzić je na forach czy nawet w tym temacie - większość z nich jest pozytywnych. Ja sam szukałem i przeglądałem sporo for jak i blogów i tam także chwalą konto w Alior Banku za niezawodność i dostępność wielu usług dodatkowych.
    Mając konto w Alior Banku zawsze możemy liczyć na tańszy kredyt, szybsza jego weryfikację czy inne bonusy jak ubezpieczenia itd - to nowoczesna bankowość, której naprawdę warto zaufać :)
     
  3. rudy

    rudy New Member

    Dołączył:
    20 Marzec 2014
    Wiadomości:
    49
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    0
    Oferta wygląda naprawdę bardzo interesująco. Myślę że jest bardzo dobra, albowiem Alior Bank to bardzo dobra firma, która dba o klientów i wybiera zawsze najlepsze opcje.
     
  4. Misza

    Misza New Member

    Dołączył:
    26 Kwiecień 2014
    Wiadomości:
    23
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    0
    Płeć:
    Kobieta
    Jedna z najlepszych ofert na rynku, konto łatwo się prowadzi i jest tanie. Ma same zalety, o czym można się przekonać, poznając opinie użytkowników tego konta.
     
  5. vojtec

    vojtec Member

    Dołączył:
    22 Wrzesień 2014
    Wiadomości:
    71
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nietety Alior Bank ostatnio wprowadza same opłaty np. po przejęciu Meritum Banku od razu wprowadzaj oplaty za karte
     
Podobne tematy: Konto osobiste
Forum Tytuł Data
Konta dla młodych Konto osobiste dla 13 latka Pekao czy mBank? 2 Wrzesień 2014
Opinie o kontach bankowych Najlepsze konto osobiste w 2014 roku 20 Czerwiec 2014
Konta internetowe Konto osobiste w Getin Banku? 24 Marzec 2014
Opinie o kontach bankowych Konto osobiste w Getin Banku - oceny i opinie klientów 21 Marzec 2014
Opinie o kontach bankowych Konto osobiste w Meritum Bank - jakie warunki, czy warto założyć? 8 Marzec 2014
Konta dla młodych Konto osobiste Student w Millenium Bank? 21 Luty 2016
Opinie o kontach bankowych Euro Bank -mój syn narzeka na konto osobiste 8 Luty 2014

Poleć tę stronę