1. To forum dyskusyjne korzysta z cookies. Korzystanie z forum oznacza zgodę na ich używanie zgodnie z ustawieniami przeglądarki. Więcej.

Konto w Banku Pocztowym - opinie

Dyskusja w 'Opinie o kontach bankowych' rozpoczęta przez użytkownika lucky, 3 Grudzień 2013.

  1. lucky

    lucky Member

    Dołączył:
    20 Listopad 2013
    Wiadomości:
    40
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    6
    Płeć:
    Kobieta
    interesują mnie Wasze opinie na temat konta w Banku Pocztowym? Czy to dobra oferta? Czy macie tutaj własne konto?
     
  2. angelina1

    angelina1 New Member

    Dołączył:
    8 Styczeń 2014
    Wiadomości:
    25
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    1
    Płeć:
    Kobieta
    Myślę że bank pocztowy unika nowoczesności co go gubi. Dlatego też jesli lubisz tradycyjne rozwiązania to konto jest dla ciebie odpowiednie...w innym przypadku radzę do unikać.
     
  3. Mocny_jan

    Mocny_jan New Member

    Dołączył:
    28 Maj 2014
    Wiadomości:
    21
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    1
    Z tego co wiem, to Bank Pocztowy jest to typowy, prosty bank, bez zbędnych udziwnień i bez problemów, ale nie ma też jakiś super ofert dla klienta, który dotychczas działał na przykład w mBanku.
     
  4. watch

    watch Member

    Dołączył:
    1 Lipiec 2014
    Wiadomości:
    30
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    6
    Płeć:
    Kobieta
    konto w Banku Pocztowym jest mało innowacyjne. jest całkiem ok, ma fajne warunki, ale dla kogoś kto nie ma wymagań, dlatego z banku pocztowego korzystaja przede wszystkim ludzie starsi, którym nie zależy ani na bankowości mobilnej ani na innych bajerach
     
  5. redblouse

    redblouse Member

    Dołączył:
    2 Lipiec 2014
    Wiadomości:
    30
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    6
    Płeć:
    Kobieta
    no właśnie też czytałam, że generalnie z tego konta korzysta najwięcej starszych ludzi - ale to dobrze, skoro nie mają zapotrzebowania na jakieś bajery typu konto internetowe - to bardzo dobrze, że ktoś wyszedł im na przeciw i stworzył proste konto w BP
     
  6. Bednar

    Bednar New Member

    Dołączył:
    18 Wrzesień 2014
    Wiadomości:
    15
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    osobiście jakoś nie mam przekonania do banku pocztowego. nie wiem, ale wydaje mi się, że jednak tradycyjne banki są daleko w przedzie jeśli chodzi o porównanie ofert dla klientów. Zarówno i o konta i o kredyty...
     
  7. ochotniczy

    ochotniczy New Member

    Dołączył:
    19 Wrzesień 2014
    Wiadomości:
    15
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    słyszałem, ze oferta jest bardzo dobra dla mało wymagających osób, np seniorów. Jeśli chodzi o osoby młode, które potrzebują innowacyjnych rozwiązań to jednak polecam konta w tradycyjnych bankach komercyjnych typu PKO, bzwbk, mBank, nordea i wiele innych
     
  8. a.zajac87

    a.zajac87 New Member

    Dołączył:
    27 Styczeń 2015
    Wiadomości:
    21
    Docenione treści:
    2
    Punkty:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    To jest raczej konto dla starszych osób, które sobie korzystają z usług bankowych przy okazji bycia na poczcie. Młodym nie polecam.
     
  9. kow_ania154

    kow_ania154 New Member

    Dołączył:
    27 Styczeń 2015
    Wiadomości:
    20
    Docenione treści:
    3
    Punkty:
    3
    Płeć:
    Kobieta
    Miejscowość:
    Warszawa
    Mam podobne zdanie. Raczej nikt nie decyduje się na to konto ze względu że jest dobre.
     
  10. aronia

    aronia New Member

    Dołączył:
    23 Luty 2015
    Wiadomości:
    25
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    1
    Płeć:
    Kobieta
    to jest bank dla emerytów, tak mi się przynajmniej kojarzy. w kolejce do okienka tego banku na poczcie nie widać młodych ludzi. zresztą nie wiem po co zakładać konto na poczcie skoro jest tyle normalnych banków, które oferują o wiele bardziej nowoczesne usługi.
     
Podobne tematy: Konto Banku
Forum Tytuł Data
Konta internetowe Konto Wyższej Jakości w Alior Banku i co z tą gwarancją na 5 lat? 26 Sierpień 2014
Rachunki osobiste Konto w plus banku opinie 21 Maj 2016
Konta internetowe Mobilne konto w MBanku 26 Kwiecień 2014
Opinie o kontach bankowych Konto w Polbanku? 25 Kwiecień 2014
Opinie o kontach bankowych Konto direct w banku ING opinie 27 Marzec 2016
Opinie o kontach bankowych mBiznes konto w mBanku Wasze opinie 26 Marzec 2014
Konta internetowe Konto osobiste w Getin Banku? 24 Marzec 2014

Poleć tę stronę