1. To forum dyskusyjne korzysta z cookies. Korzystanie z forum oznacza zgodę na ich używanie zgodnie z ustawieniami przeglądarki. Więcej.

Kredyt gotówkowy w Deutsche Banku opinie

Dyskusja w 'Opinie o kredytach' rozpoczęta przez użytkownika Omegras, 17 Marzec 2014.

  1. Omegras

    Omegras New Member

    Dołączył:
    18 Luty 2014
    Wiadomości:
    40
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    0
    Płeć:
    Kobieta
    Zawód:
    Bankowiec
    Miejscowość:
    Kielce
    Potrzebuje kredytu gotówkowego na 20 000 złotych- czy ktoś może mi powiedzieć czy warto wziąć taki kredyt w Deutsche Banku?
    Ja tu przedstawia się oferta tego kredytu?
     
  2. Goniec

    Goniec New Member

    Dołączył:
    27 Luty 2014
    Wiadomości:
    34
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    0
    Płeć:
    Mężczyzna
    Mój znajomy jak brał kredyt hipoteczny w DB to wiem, że bardzo długo czekał na odpowiedź i na dostosowanie dokładnej oferty - ale DB był wtedy najlepszy.
    Tak tez słyszałem w przypadku kredyt gotówkowego w Deutsche Banku - także kliencie DB chwalili za niskie koszty itd, a że potrzebowałem 10 000 złotych to przesłałem wniosek do DB przez internet o kredyt.
    Już za 2 godzinki dostałem maila, że wniosek dotarł i że został pozytywnie rozpatrzony - miałem oczekiwać na rozmowę z doradca banku.
    Za kolejną godzinę telefon z DB - przedstawili mi ofertę, porównałem ją z innymi Bankami i jak się okazało, w DB można liczyć na jednio z najniższych oprocentowań

    Skończyło się tak, że wziąłem kredyt gotówkowy na dokładnie 11 000 złotych w Deutsche Banku. Bardzo dobre jest to, że termin płatności można sobie dostosować do siebie - pierwszy raz się z tym spotkałem właśnie w DB - a to dobre jest bo bierzemy płatność raty kilka dni po wypłacie i zawsze mamy na tą ratę.
    Czytając też opinie o kredycie gotówkowym w DB znalazłem w większości pozytywne i kliencie chwalili sobie właśnie: niskie oprocentowanie, szybka decyzja kredytowa i okres kredytowania do 84 miesięcy.
     
  3. kredibankPL

    kredibankPL Guest

    Kredyt gotówkowy dla każdego!
    - od 100 do 200 000 tyś
    - szybka decyzja
    - minimum formalności
    - stałe raty bez ukrytych opłat
    Wystarczy wysłać wniosek na stronie financeinvest.pl
    a nasz konsultant
    oddzwoni do Ciebie. To takie proste!
     
  4. Mati

    Mati Member

    Dołączył:
    5 Luty 2015
    Wiadomości:
    85
    Docenione treści:
    5
    Punkty:
    8
    Kredyt gotówkowy dla każdego! - g...o prawda! Kredyty udzielają wyłącznie banki i SKOK-i, firmy pożyczkowej mogą udzielić co najwyżej pożyczek. Przy 200 tys zł nie ma minimum formalności... Jesteś zadłużony, z komornikiem na koncie, nie masz nieruchomości i sądzisz, że ktokolwiek pożyczy tobie pieniądze z min. formalności?

    Wprowadzasz w błąd tym postem, podobnie jak nieprawdziwe informacje podajesz na stronie internetowej. Cytuję: "
    Nie jesteśmy bankiem ani żadną inną instytucją kredytową. Dlatego właśnie nie sprawdzamy Twojej historii kredytowej w BIK, nie zaglądamy do Twoich dokumentów dochodowych czy też nie dochodzimy, gdzie i u kogo jesteś zadłużony. Pożyczkę możemy dać każdemu. Studentom, emerytom, firmom (również tym nowym), osobom ze „złą” historią kredytową, mamy nawet specjalną pożyczkę dla osób, na które została nałożona windykacja komornicza."

    No nie jesteście ani bankiem, ani inną instytucją kredytową (czyli SKOKiem - bo więcej instytucji kredytowych być nie może) - w przeciwnym przypadku strona byłaby na dużo lepszym poziomie wizualnym i merytorycznym. Żaden wasz konsultant nie zadzwoni do klienta, bo na waszej stronie jest tylko oferta ze strony partnerskiej Bankiera. Żaden konsultant również nie zadzwoni, ponieważ należy zarejestrować się na konkretnej stronie formy pożyczkowej, wypełnić formularz pożyczkowy, a następnie (w większości przypadków) otrzymamy odpowiedź o przyznaniu lub nie przyznaniu pożyczki, na maila lub sms-a. Niektóre z firm, które promujesz, sprawdzają klientów w BIK, wymagają zaświadczeń o dochodach.
     
  5. Kasia73

    Kasia73 Member

    Dołączył:
    13 Grudzień 2014
    Wiadomości:
    40
    Docenione treści:
    3
    Punkty:
    8
    Słyszałam kilka pozytywnych opinii o tym banku. Zwłaszcza, jeżeli jest to kredyt dla określonych grup zawodowych.
     
Podobne tematy: Kredyt gotówkowy
Forum Tytuł Data
Szybka pożyczka EuroBank "Kredyt gotówkowy dla każdego" - ktoś brał? 28 Maj 2014
Szybka pożyczka Szybka chwilówka czy kredyt gotówkowy? 1 Kwiecień 2014
Opinie o kredytach Kredyt gotówkowy w ING opinie 26 Marzec 2014
Opinie o kredytach Kredyt gotówkowy w Idea Bank Wasze opinie 25 Marzec 2014
Opinie o kredytach Kredyt gotówkowy w Getin Banku - oceny i opinie klientów 21 Marzec 2014
Opinie o kredytach Kredyt gotówkowy w credit Agricole - opinie klientów 18 Marzec 2014
Opinie o kredytach Kredyt gotówkowy w BNP Paribas opinie klientów 17 Marzec 2014

: db

Poleć tę stronę