1. To forum dyskusyjne korzysta z cookies. Korzystanie z forum oznacza zgodę na ich używanie zgodnie z ustawieniami przeglądarki. Więcej.

Kredyt iGotówka w BNP opinie

Dyskusja w 'Opinie o kredytach' rozpoczęta przez użytkownika Omegras, 17 Marzec 2014.

  1. Omegras

    Omegras New Member

    Dołączył:
    18 Luty 2014
    Wiadomości:
    40
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    0
    Płeć:
    Kobieta
    Zawód:
    Bankowiec
    Miejscowość:
    Kielce
    Potrzebuje kredytu gotówkowego i zastanawiam się nad kredytem iGotówka w BNP Paribas - co o nim sadzicie?
    Czy ktoś może analizował ich ofertę i może coś więcej o niej powiedzieć?
    Z góry dziękuje za wszelkie opinie.
     
  2. Cichy26

    Cichy26 New Member

    Dołączył:
    17 Luty 2014
    Wiadomości:
    14
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    0
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ja właśnie jestem w trakcie spłacania kredytu IGotówka w BNP i jak do tej chwili wszystko idzie zgodnie z umowa kredytową, z ustaleniami z przed podpisania kredytu a spłycam ten kredyt już ponad pół roku.
    A zdecydowałem się na ten kredyt bo mam brata, który pracuje w BNP i polecił mi go bo to bardzo szybki i wygodny kredyt gotówkowy.
    Dostałem go bez wychodzenia z domu - wszystkie formalności załatwiłem przez internet :)

    Bardzo spodobało mi się to, że można u nich dostać kredyt aż na 120 000 złotych - ja potrzebowałem tylko 40 000 złotych ale zawsze warto wiedzieć, że można wziąć u nich większą sumę - za to też dużo ludzie chwali ich w swoich opinie w internecie.
    Kredyt dostałem na bieżące potrzeby - nie wypytali o szczegóły na co wydam pieniądze itd - to też bardzo się chwali. Dlatego tez postanowiłem wyrazić swoja opinie na ich temat. Warto polecać rzeczy, z których jesteśmy sami zadowoleni nich inni ludzie w potrzebie także z nich skorzystają bo po co tracić czas na szukanie innych ofert - skoro ta jest sprawdzona przez wielu ludzi - czytałem opinie na forach i blogach, w 95% pozytywne :)
     
  3. kredibankPL

    kredibankPL Guest

    Kredyt gotówkowy dla każdego!
    - od 100 do 200 000 tyś
    - szybka decyzja
    - minimum formalności
    - stałe raty bez ukrytych opłat
    Wystarczy wysłać wniosek na stronie financeinvest.pl
    a nasz konsultant
    oddzwoni do Ciebie. To takie proste!
     
  4. Mati

    Mati Member

    Dołączył:
    5 Luty 2015
    Wiadomości:
    85
    Docenione treści:
    5
    Punkty:
    8
    Kredyt gotówkowy dla każdego! - g...o prawda! Kredyty udzielają wyłącznie banki i SKOK-i, firmy pożyczkowej mogą udzielić co najwyżej pożyczek. Przy 200 tys zł nie ma minimum formalności... Jesteś zadłużony, z komornikiem na koncie, nie masz nieruchomości i sądzisz, że ktokolwiek pożyczy tobie pieniądze z min. formalności?

    Wprowadzasz w błąd tym postem, podobnie jak nieprawdziwe informacje podajesz na stronie internetowej. Cytuję: "
    Nie jesteśmy bankiem ani żadną inną instytucją kredytową. Dlatego właśnie nie sprawdzamy Twojej historii kredytowej w BIK, nie zaglądamy do Twoich dokumentów dochodowych czy też nie dochodzimy, gdzie i u kogo jesteś zadłużony. Pożyczkę możemy dać każdemu. Studentom, emerytom, firmom (również tym nowym), osobom ze „złą” historią kredytową, mamy nawet specjalną pożyczkę dla osób, na które została nałożona windykacja komornicza."

    No nie jesteście ani bankiem, ani inną instytucją kredytową (czyli SKOKiem - bo więcej instytucji kredytowych być nie może) - w przeciwnym przypadku strona byłaby na dużo lepszym poziomie wizualnym i merytorycznym. Żaden wasz konsultant nie zadzwoni do klienta, bo na waszej stronie jest tylko oferta ze strony partnerskiej Bankiera. Żaden konsultant również nie zadzwoni, ponieważ należy zarejestrować się na konkretnej stronie formy pożyczkowej, wypełnić formularz pożyczkowy, a następnie (w większości przypadków) otrzymamy odpowiedź o przyznaniu lub nie przyznaniu pożyczki, na maila lub sms-a. Niektóre z firm, które promujesz, sprawdzają klientów w BIK, wymagają zaświadczeń o dochodach.
     
Podobne tematy: Kredyt iGotówka
Forum Tytuł Data
Ogłoszenia finansowo-kredytowe Kredyty dla każdego - potrzebujesz pieniędzy ? 26 Listopad 2015
Rachunki firmowe WROBIENI W KREDYT PRZEZ FIRMY CZARNECKIEGO? CIĄG DALSZY "DAWCÓW KAPITAŁU" 30 Lipiec 2015
Kredyt przez internet Gdzie dostanę szybko kredyt bez zaświadczeń o dochodach? 9 Kwiecień 2017
Pożyczka online Saldo - internetowa linia kredytowa 20 Maj 2015
Kredyt przez internet Szybki kredyt na start, bez zaświadczeń, niskie koszty 22 Kwiecień 2015
Ogłoszenia finansowo-kredytowe Kredyt bez zaświadczeń, Pożyczka bez BIK, Konsolidacja Pozabankowa 30 Marzec 2015
Ogłoszenia finansowo-kredytowe Pieniądze z twoich kredytów 24 Marzec 2015

: bnp

Poleć tę stronę