1. To forum dyskusyjne korzysta z cookies. Korzystanie z forum oznacza zgodę na ich używanie zgodnie z ustawieniami przeglądarki. Więcej.

Opinie na temat konta Direct w ING

Dyskusja w 'Opinie o kontach bankowych' rozpoczęta przez użytkownika Bertus, 25 Marzec 2014.

  1. Bertus

    Bertus New Member

    Dołączył:
    25 Marzec 2014
    Wiadomości:
    16
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Szukam informacji na temat konta direct w ING. Sporo już na ten temat wiem i wiem z czym to się je, natomiast chciałbym poznać Wasze zdanie na temat tego konto. Czy ktoś używa konta direct w ING? Pozdrawiam i dzięki za info.
     
  2. rudy

    rudy New Member

    Dołączył:
    20 Marzec 2014
    Wiadomości:
    49
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    0
    ING to bardzo dobre konto, przede wszystkim konto bez opłat co jest naprawdę wielkim plusem. Mam tutaj konto i jestem serio w 100 % zadowolony.
     
  3. Emma

    Emma Guest

    Konto łatwe w obsłudze, miła i kompetentna załoga bankowców. Żadnych opłat, więc jak najbardziej polecam to konto.
     
  4. Mocny_jan

    Mocny_jan New Member

    Dołączył:
    28 Maj 2014
    Wiadomości:
    21
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    1
    Mój brat używa konta bankowego w ING, ale nic konkretnego na ten temat nie wiem.
    Może zadaj konkretne pytania i powiedz co Cię konkretnie interesuje, a wtedy ktoś będzie Ci w stanie udzielić odpowiedzi.
    Dlaczego akurat chcesz wybrać konto direct w ING? Co Cię przyciąga?
     
  5. tracer

    tracer Member

    Dołączył:
    20 Czerwiec 2014
    Wiadomości:
    30
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    konto w ING z Lwem jest na pewno świetnw - duzo opcji darmowych, duzo dodatkowych opcji - geenralnie wysunęło się przed konkurencję. Zapoznaj się z ihc ofertą (dostępną na stronie). Wydaje mi się, ze warto u nich zakładac konto
     
  6. redblouse

    redblouse Member

    Dołączył:
    2 Lipiec 2014
    Wiadomości:
    30
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    6
    Płeć:
    Kobieta
    konto z Lwem? znalazłam ostatnio informację na temat tego konta - jak dla mnie to prawdę mówiąc jest takie samo jak każde inne - darmowe. jest w czym obecnie wybierać, bo kont osobistych jest cała masa na rynku. większość z nich ma świetne warunki
     
  7. vojtec

    vojtec Member

    Dołączył:
    22 Wrzesień 2014
    Wiadomości:
    71
    Docenione treści:
    0
    Punkty:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tanie konto, bardzo dobra aplikacja mobilna
     
Podobne tematy: Opinie temat
Forum Tytuł Data
Opinie o kredytach Opinie na temat kredytu WŁASNY KĄT hipoteczny w PKO 26 Marzec 2014
Pożyczka online Banknot - opinie 23 Październik 2015
Szybka pożyczka SzybkaGotowka - opinie 17 Wrzesień 2015
Rachunki osobiste Orange Finanse opinie klientów 6 Marzec 2016
Płatności internetowe Opinie o LIQPAY 21 Grudzień 2014
Opinie o lokatach Właśnie zarobiłeś dwa razy na jednej lokacie - opinie o bilokacie 21 Maj 2014
Rachunki osobiste Konto w plus banku opinie 21 Maj 2016

Poleć tę stronę