Witaj na naszym forum!
  1. To forum dyskusyjne korzysta z cookies. Korzystanie z forum oznacza zgodę na ich używanie zgodnie z ustawieniami przeglądarki. Więcej.

Opinie o Payu

Dyskusja w 'Płatności internetowe' rozpoczęta przez użytkownika bindo, 3 Styczeń 2014.

  1. bindo

    bindo New Member

    Dołączył:
    3 Styczeń 2014
    Czy nigdy nie mieliście problemów z Payu U mnie było tak raz, że gdy przelewałem pieniądze z Aliora, to przyszła mi wiadomość, że płatność została zawieszona czy coś takiego. Dopiero po tygodniu otrzymałem zwrot tej gotówki na konto. Pomieszane.
     
  2. goblinka

    goblinka Member

    Dołączył:
    8 Styczeń 2014
    Szybko, sprawnie i ogólnie ok.Od lat dokonuję tą metodą płatności i zawsze jestem zadowolony:) Wam też z czystym sumieniem poleca!!
     
  3. Eryka

    Eryka New Member

    Dołączył:
    29 Styczeń 2014
    Ja bardzo często korzystam z tych płatności i nigdy nie miałam żadnych problemów. Takie płatności są niezwykle wygodne, można zaoszczędzić wiele czasu. Ale trzeba postępować dokładnie według wszelkich wytycznych, aby transakcja przebiegała szybko i gładko.
     
  4. milek

    milek Member

    Dołączył:
    20 Styczeń 2014
    Ja zawsze korzytsam z tej metody płatnosci wówczas kiedy kupuję w sieci, np na Allegro. I w sumie to jestem bardzo zadowolony, ponieważ transakcje są darmowe i szybkie;)
     
  5. Mojsza

    Mojsza New Member

    Dołączył:
    26 Luty 2014
    Mają masę banków z którymi współpracują. Można też płacić kartą kredytową, a nawet na poczcie. Łatwo też założyć konto jeśli się coś sprzedaje.
    Co jeszcze mogę więcej powiedzieć na ten temat. Każdy się już wypowiedział, usługę mają ciekawą i naprawdę w wielu przypadkach już z nich korzystałem.
     
  6. esstii

    esstii New Member

    Dołączył:
    25 Marzec 2014
    Ja również korzystam od lat przy transakcjach na Allegroi innych w necie i nigdy nie było najmniejszych problemów. No cóż jakaś zwiecha zawsze może się trafić. Pech, ale jak to mówią wyjątek tylko potwierdza regułę. Ja polecam.
     
  7. Misza

    Misza New Member

    Dołączył:
    26 Kwiecień 2014
    Ja też jestem zadowolona z takich płatności. Pewnie że jakieś kłopoty mogą się zdarzyć, ale najistotniejsze że sprawa szybko sie wyjaśni i pieniądze znajdą się tam gdzie powinny.
     
  8. ochotniczy

    ochotniczy New Member

    Dołączył:
    19 Wrzesień 2014
    osobiście bardzo często robię płatności poprzez payU i nigdy nie miałem problemów ze zrealizowaniem takiej płatności. Może po prostu to wynikało z przyczyn technicznych, nie do końca zależnych od banku ;)
     
Podobne tematy: Opinie Payu
Forum Tytuł Data
Opinie o lokatach Właśnie zarobiłeś dwa razy na jednej lokacie - opinie o bilokacie 21 Maj 2014
Rachunki osobiste Konto w plus banku opinie 21 Maj 2014
Opinie o lokatach Lokata w Plus banku opinie 21 Maj 2014
Opinie o lokatach Lokata podwójnie oprocentowana Meritum Banku- opinie 5 Maj 2014
Rachunki osobiste Alior Sync czy dbNet - co wybrać, jakie konto lepsze, opinie 18 Kwiecień 2014
Rachunki osobiste alior sync czy mbank - proszę o opinie, gdzie lepiej mieć konto 18 Kwiecień 2014
Opinie o kontach bankowych Opinie o Konto dla młodych w PKO 31 Marzec 2014

Poleć tę stronę