Witaj na naszym forum!
  1. To forum dyskusyjne korzysta z cookies. Korzystanie z forum oznacza zgodę na ich używanie zgodnie z ustawieniami przeglądarki. Więcej.

Opinie o Payu

Dyskusja w 'Płatności internetowe' rozpoczęta przez użytkownika bindo, 3 Styczeń 2014.

  1. bindo

    bindo New Member

    Dołączył:
    3 Styczeń 2014
    Czy nigdy nie mieliście problemów z Payu U mnie było tak raz, że gdy przelewałem pieniądze z Aliora, to przyszła mi wiadomość, że płatność została zawieszona czy coś takiego. Dopiero po tygodniu otrzymałem zwrot tej gotówki na konto. Pomieszane.
  2. goblinka

    goblinka Member

    Dołączył:
    8 Styczeń 2014
    Szybko, sprawnie i ogólnie ok.Od lat dokonuję tą metodą płatności i zawsze jestem zadowolony:) Wam też z czystym sumieniem poleca!!
  3. Eryka

    Eryka New Member

    Dołączył:
    29 Styczeń 2014
    Ja bardzo często korzystam z tych płatności i nigdy nie miałam żadnych problemów. Takie płatności są niezwykle wygodne, można zaoszczędzić wiele czasu. Ale trzeba postępować dokładnie według wszelkich wytycznych, aby transakcja przebiegała szybko i gładko.
  4. milek

    milek Member

    Dołączył:
    20 Styczeń 2014
    Ja zawsze korzytsam z tej metody płatnosci wówczas kiedy kupuję w sieci, np na Allegro. I w sumie to jestem bardzo zadowolony, ponieważ transakcje są darmowe i szybkie;)
  5. Mojsza

    Mojsza New Member

    Dołączył:
    26 Luty 2014
    Mają masę banków z którymi współpracują. Można też płacić kartą kredytową, a nawet na poczcie. Łatwo też założyć konto jeśli się coś sprzedaje.
    Co jeszcze mogę więcej powiedzieć na ten temat. Każdy się już wypowiedział, usługę mają ciekawą i naprawdę w wielu przypadkach już z nich korzystałem.
  6. esstii

    esstii New Member

    Dołączył:
    25 Marzec 2014
    Ja również korzystam od lat przy transakcjach na Allegroi innych w necie i nigdy nie było najmniejszych problemów. No cóż jakaś zwiecha zawsze może się trafić. Pech, ale jak to mówią wyjątek tylko potwierdza regułę. Ja polecam.
Podobne tematy do: Opinie Payu
Forum Tytuł Data
Opinie o kontach bankowych Opinie o Konto dla młodych w PKO 31 Marzec 2014
Opinie o kredytach Kredyt konsolidacyjny w PKO wasze opinie 31 Marzec 2014
Opinie o kredytach Miniratka w PKO opinie o pożyczce 31 Marzec 2014
Opinie o kontach bankowych Konto z Lwem Direct w dla przedsiębiorców w ING opinie klientów 28 Marzec 2014
Opinie o kontach bankowych Konto direct w banku ING opinie 27 Marzec 2014
Opinie o kontach bankowych mBiznes konto w mBanku Wasze opinie 26 Marzec 2014
Opinie o kontach bankowych izzyKonto w mBank opinie klientów 26 Marzec 2014

Poleć tę stronę