Witaj na naszym forum!
  1. To forum dyskusyjne korzysta z cookies. Korzystanie z forum oznacza zgodę na ich używanie zgodnie z ustawieniami przeglądarki. Więcej.

Paribas Bank Polska- konto internetowe - opinie

Dyskusja w 'Konta internetowe' rozpoczęta przez użytkownika goblinka, 8 Styczeń 2014.

  1. goblinka

    goblinka Member

    Dołączył:
    8 Styczeń 2014
    Witam

    Moje pytanie jest identyczne jak w temacie postu - jakie są wasze opinie na temat kont bankowych które można założyć w Paribas Bank Polska. Czy jest to opłacalne dla klienta konto bankowe interentowe?
     
  2. milek

    milek Member

    Dołączył:
    20 Styczeń 2014
    Mój brat ma takie konto i bardzo je chwali...chyba się takze zdecyduję i je założę bo naprawdę jest bardzo dobre;)
     
  3. szysza89

    szysza89 New Member

    Dołączył:
    1 Lipiec 2014
    nie wiem jak jet teraz, jednak jakiś czas temu było ono dosyć wysoko płatne. Płaciło się za ubezpieczenie, za kratę i za dostęp do konta internetowego, do tego dochodziła opłata za bankomaty więc generalnie koszt prowadzenia konta był całkiem wysoki
     
  4. szysza89

    szysza89 New Member

    Dołączył:
    1 Lipiec 2014
    nie wiem jak jet teraz, jednak jakiś czas temu było ono dosyć wysoko płatne. Płaciło się za ubezpieczenie, za kratę i za dostęp do konta internetowego, do tego dochodziła opłata za bankomaty więc generalnie koszt prowadzenia konta był całkiem wysoki
     
  5. watch

    watch Member

    Dołączył:
    1 Lipiec 2014
    też słyszałam o tym, że u nich praktycznie wszystko jest płatne. niby śmieszne pieniądze, ale jak sie zsumuje wszystko to sporo wychodzi. nie wiem czy ostatnio może coś zmienili, żeby klienci nie musieli tyle płacić
     
  6. szarlota

    szarlota New Member

    Dołączył:
    26 Sierpień 2014
    Miejscowość:
    gorzów wielkopolski
    Wiele się zmieniło. iKonto PNB Paribas oferuje teraz 3% cashback z transakcji na Payu i w sklepach internetowych. Wystarczy mieć stałe wpływy na 1000 zł miesięcznie i 200 zł kartą żeby wszystko było darmowe. Nawet ubezpieczenie karty.
     
Podobne tematy: Paribas Bank
Forum Tytuł Data
Forum o bankach Co myślicie o lokacie w Paribas Bank? 8 Styczeń 2014
Rachunki firmowe opinie o rachunku bankowym w Paribas Bank Polska 8 Styczeń 2014
Opinie o kredytach Kredyt gotówkowy w BNP Paribas opinie klientów 17 Marzec 2014
Ogłoszenia finansowo-kredytowe Kredyty hipoteczne ponad 20 banków dostępne u jednego doradcy. 3 Grudzień 2014
Szybka pożyczka viaChwilowka.pl - pozabankowa, bez BIK, do 3000zł 10 Październik 2014
Przelewy Czy bank trzyma pieniądze czy pracodawca klamie? 6 Październik 2014
Kredyt przez internet Jakie banki udzielają kredytów przez internet? 24 Wrzesień 2014

Poleć tę stronę